ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

احتمال مرگ پسر «اسامه بن‌لادن»

یکی از رسانه‌های آمریکا گزارش داد که بر اساس اطلاعاتی که به دست دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا رسیده، پسر سرکرده سابق القاعده مرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۸۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، شبکه «ان‌.بی‌.سی» آمریکا گزارش داد که دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه پسر اسامه بن‌لادن مرده است.

شبکه تلویزیونی «الحره» آمریکا شامگاه چهارشنبه (نهم مرداد) به نقل از شبکه ان‌بی‌سی گزارش داد که سه تن از مقامات آمریکایی به این شبکه گفته‌اند حمزه پسر بن‌لادن مرده است.

 

مقامات از ارائه جزئیات بیشتر در مورد زمان و مکان مرگ حمزه و اینکه آیا آمریکا در مرگ او نقشی داشته یا نه، خودداری کردند.

آخرین باری که حمزه بن لادن دیده شد، سال ۲۰۱۸ بود که در آن سال با قرائت بیانیه، شهروندان سعودی را به «انقلاب» علیه حاکمان عربستان سعودی دعوت کرد.

 

وزارت خارجه آمریکا فوریه ۲۰۱۹ (اسفند ۱۳۹۷) برای شناسایی مخفیگاه پسر بن لادن جایزه یک میلیون دلاری تعیین کرد

 

دولت آمریکا گروه تروریستی القاعده را طراح و عامل حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ علیه این کشور می‌داند. در این روز، ۴ هواپیمای مسافربری توسط ۱۹ عضو القاعده ربوده شده و برای حمله به برج‌های دو قلوی تجارت جهانی و ساختمان پنتاگون مورد استفاده قرار گرفتند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار